Wilma

Bord sedan 1945 Kollektion d Kollektion Konfigurera

Kärleken till hantverket

Lundbergs Möbler lever för det goda hantverket. Olof Bratt och Katrin Kahl missade inga detaljer när de 1998 designade den moderna klassikern Wilma.

Många är det som har inspirerats av Wilma, men här finns något speciellt. En originell och genuin kärlek till hantverket.

Wilma är en modern tolkning på den romantiska stilen. Allt filtrerat genom en svensk sommardag på en solkysst veranda i Stockholms skärgård. Ett tidlöst hantverk som andas hav, sill, nubbe, och jordgubbar i solvarm mjölk.

Wilma är en av Sveriges mest sålda möbelserier de senaste 15 åren. Och inte undra på det när man ser alla vackra handmålade detaljer och de många valmöjligheterna serien har.

Wilma säljs primärt via de stora möbelkedjorna i Norden och vänder sig mot hem som eftersträvar tidlös design och kvalitet som kan åtnjutas av flera generationer. Eftersom vi tillverkar möblerna på beställning i vår egen fabrik i Tibro kan du välja mellan olika bordsstorlekar, färger och tyger. Du kan få Wilma precis så som du vill ha den. Kärleken till hantverket ingår som standard.

Återförsäljare Konsument

Kontakt