Detalj 5/5 som gör bord enkla att återbruka

Möbelfakta används som hjälpmedel vid produktion

Genom att leverantören till bordet uppfyller krav från Möbelfakta försäkras bordets ekonomiska, ekologiska och sociala hållbarhet. Möbelfakta är en tredjeparts certifiering för möbler.

När ett bord väljs i inredning är det viktigt att det är ett bord som går att rekonditionera i framtiden. Vi måste alla ta ansvar för att nå Agenda 2030. För att på ett enkelt sätt kontrollera att ett bord är återbrukbart i framtiden, finns det 5 detaljer att förhålla sig till.

Läs alla 5 detaljer i artikeln Välj konstruktion för återbruk imorgon.

Många av våra produkter är deklarerade med Möbelfakta, det är en av våra ledstjärnor vid produktutveckling.
För att kontrollera våra Möbelfakta-godkända produkter, klicka här eller ladda ner vår prislista där informationen också återfinns.

Vi på Lundbergs Möbler lever dagligen i en värld av bord. Efter 75 år har vi god kunskap om tillverkning av kvalitetsbord i trä. Idag är vi underleverantör till Sajkla (specialist på rekonditionering), vilket medfört att vi lärt oss, och fortfarande lär oss, massor om hur bord bör vara konstruerade för att kunna återbrukas imorgon. Vi vill dela med oss av denna kunskap i hopp om att fler bord väljs i inredning, som kan cirkulera på marknaden, med en lååång livslängd!