Detalj 4/5 som gör bord enkla att återbruka

Återbrukbara bord har tydliga skötselråd.

Bord som ska gå att återbruka i framtiden har genomtänkta skötselråd. Med rätt omtanke och skötsel kan en trämöbel finnas med länge. Därför ska det på ett lättillgängligt sätt finnas tips och råd för hur produkten kan skötas, både dagligen och mer långsiktigt. Dessa instruktioner ska vara tydliga och utformade på ett sätt som alla klarar av att följa och genomföra.

När ett bord väljs i inredning är det viktigt att det är ett bord som går att rekonditionera i framtiden. Vi måste alla ta ansvar för att nå Agenda 2030. För att på ett enkelt sätt kontrollera att ett bord är återbrukbart i framtiden, finns det 5 detaljer att förhålla sig till.

Läs alla 5 detaljer i artikeln Välj konstruktion för återbruk imorgon.

Vi på Lundbergs Möbler lever dagligen i en värld av bord. Efter 75 år har vi god kunskap om tillverkning av kvalitetsbord i trä. Idag är vi underleverantör till Sajkla(specialist på rekonditionering). Vilket medfört att vi lärt oss, och fortfarande lär oss, massor om hur bord bör vara konstruerade för att vara återbrukbara bord. Vi vill dela med oss av denna kunskap, i hopp om att fler bord väljs i inredning, som kan cirkulera på marknaden, med en lååång livslängd!

Våra skötselråd hittar du här.